nyitott színes eleven

571658_1.jpgMicsoda kavarodás! Valaki igazán rendet rakhatna itt! Lábunk alatt egy törpe, a sarokban egy moncsicsi… Ráadásul a léggömbök is rendetlenkednek. Szerencsére építőkockákban nem botlunk el. Minden a falra került, nem is lehetne máshol, hiszen Pinczés József festőművész vászonra vitte a gyerekszoba elmaradhatatlan darabjait.

 

„Nem volt gyerekszobája” – halljuk sokszor. Főként akkor, ha valaki az illendőség ellen vét. Nekünk van, és szeretnénk megmutatni, hogy mi minden található benne, s hogy ezek a dolgok miként segítik a szellemi és a testi fejlődést. A művek segítségével felfedezhetjük saját játéktárgyainkat, rábukkanhatunk újra az emlékekre, melyek hozzájuk és gyermekkorunkhoz kötnek. Öröm és bánat keveredik a képeken: apró boldog pillanatok némi melankóliával.6.Hallottam hogy megjöttél,2013,vegyes technik,vászon,40x30cm.JPG

 

Mindennek Te is részese lehetsz február 13 és június 1. között, ha ellátogatsz a Csikóca Művészeti Műhely és Kiállítótérbe.

 Emlék,2013,olaj,vászon,40x30cm.JPG

A kiállítást február 13-án, délután öt órakor Horváth Roland festőművész nyitja meg, és „enged be” minket a gyermekkorunkba. Ízelítőképpen fogadjatok pár alkotást Pinczés Józseftől, itt a Blogon. Találkozunk a Csikócában. ;)

 571659_1.jpg

képforrás: www.pinczesjozsef.com

www.romer.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://romer.blog.hu/api/trackback/id/tr375809875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása