nyitott színes eleven

1 KONCERT + 1 KIÁLLÍTÁS

2014.03.13. 11:28

)

Pár hónapja kevés kikapcsolóbb dolgot ismerek, mint egy jó kiállítás. Nem mondom, könyvekben, az interneten is látni szép képeket, de közel menni egy-egy alkotáshoz, az ecsetvonásokat nézve belegondolni a festő mozdulatait, felismerni benne a saját gyermeki pacsmagolásunk apró jegyeit, ezzel együtt pedig azonosulni az iskolában megismert nevekkel… Remek érzés. A titkos gyűjtemény – remekművel Aba-Nováktól Vaszary-ig című kiállításunk december óta várja az érdeklődőket, és az akkor még távolinak tűnő március 31, már itt liheg a nyakunkban.

 

A röpke három hónap alatt több ezren voltak kíváncsiak Kövesi István műgyűjtő hagyatékára, és így a hajrában egy kiegészítő programmal szeretnénk kedveskedni Nektek. Március 22-én 1 KONCERT + 1 KIÁLLÍTÁS címmel várunk Titeket az Eszterházy Palotában megrendezett rendhagyó tárlatvezetésünkre, valamint Völner Eszter és Stummer Márton: Arietta koncertjére.

Elképzelni el lehet a csodát, segítünk is benne, de átélni mégiscsak jobb, mint beszélni róla.

 

Várunk Titeket tehát március 22-én, este 18 órakor az Esterházy Palotában!

A bejegyzés trackback címe:

https://romer.blog.hu/api/trackback/id/tr315858319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása