nyitott színes eleven

Széchenyi emlékek nyomában Európában 14.10.08 (1).JPGA Magyar Emlékekért a Világban Közhasznú Egyesület a határon túli magyar területek, Európa és a nagyvilág magyar vonatkozású emlékeit, emlékhelyeit, más népekkel közös örökségét kutatja és mutatja be. Az Egyesület munkájának célja, hogy minél magasabb szintű előadások, kiállítások keretében mutassa be hazai és külhoni értékeinket.

 

 

 

Az Esterházy-palotában megnyílt kiállítás a 32 nagyméretű tablón mutatja be a Széchenyiek hazai és külhoni emlékeit. Több száz színes felvételen láthatjuk e nagy dinasztia szép épületeit, síremlékeit és tárgyi emlékeit. A kiállításban Széchenyi István legszebb – és napjainkban is elgondolkodtató – gondolataival, a család érdekes életrajzi részleteivel is találkozhatunk.

 

A megnyitót követően dr. Messik Miklós a MAVE elnöke, gróf Széchenyi István európai utazásairól, néhány különleges és távoli emlékhelyekről tartott vetített bemutatót.

 

 

Széchenyi emlékek nyomában Európában 14.10.08 (5).JPG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://romer.blog.hu/api/trackback/id/tr876774665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása