nyitott színes eleven

Oravecz Nóra Győrben

2015.01.30. 12:39

image0011.jpgÍró, blogger, tanácsadó, segítő, nő. Oravecz Nóra, korunk egyik legnépszerűbb szerzője február 7-én Győrbe látogat. Előadásának helyszínéül pedig egy nem minden napi környezet, a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeumhoz tartozó Zsinagóga szolgál.

 

Oravecz Nóra így ír a legnépszerűbb közösségi oldalon a győri eseményénél:

 

„Érezted már azt, hogy talán ennél jóval többet is kihozhatnál az életedből? Mi szükséges ahhoz, hogy a semmiből egy teljesen új világot építhess fel? Egy olyat, amiben boldog vagy?

Oravecz Nóra előadásának témája leginkább azoknak szól, akik úgy érzik, megrekedtek, szeretnének boldogabb, teljesebb életet élni vagy egyszerűen csak időszerűnek látják életük teljes megváltoztatását, átírását.

Hogyan sikerülhet ez lehetőségek, segítség, mások hite híján? Mi a titok? Mi szükséges valójában ahhoz, hogy a semmiből egy teljesen új világot építhess fel? „

 

 

Aki a válaszokra kíváncsi látogasson el a Zsinagógába február 7-én, 18:30-kor. Jegyeket a helyszínen válthattok 1500Ft-os áron.

 

képforrás:publio.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://romer.blog.hu/api/trackback/id/tr547124007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása