nyitott színes eleven

"Kipakolás"

2014.04.08. 12:15

01_1.JPG2014 áprilisában ismét hagyományos kiállítására készül a Győri Tánc és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakközépiskola és Kollégium. A tárlat a képzőművészeti tagozat tanulóinak válogatott munkáit tárja a néző elé. Különösen nagy hangsúlyt kap a festészet és a grafika, melyek mellett természetesen a szakmai tudás alapjai is megnyilvánulnak, tanulmányrajzok prezentálásában.

 

 

Az intézmény képzőművészeti tagozata idén ünnepli 25 éves fennállását, mely alkalomból a 2014-es „Kipakolás” című kiállítás kivételes helyszíne a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeumhoz tartozó Rómer-terem. A kiállítás 2014. április 10-én, 17 órakor nyílik. Ekkor adják át az Aranykéz Vándordíjat is, amelyet minden évben a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó képzőművész növendék kap.

 

 

 

A kiállítás fővédnöke: Rózsavölgyi László Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Oktatási, Kulturális, Sport és Turisztikai Bizottság elnöke

Bombicz Barbara intézményvezető

 

Köszöntőt mond: Grászli Bernadett a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum igazgatója

 

Kurátor: Farkas Zsuzsa grafikusművész

 

A kiállítást megnyitja: Pápai Emese művészettörténész

 

A megnyitón közreműködik: Kámfor Barnabás, Nemeskéri Zsombor a Richter János Zeneművészeti Szakközépiskola növendékei

 

Időpont: 2014. április 10. (csütörtök), 17 óra

 

Helyszín: Rómer-terem (9022 Győr, Teleki L. u. 21.)

 

A kiállítás 2014. május 4-ig látogatható, hétfő kivételével naponta 10 és 18 óra között.

A bejegyzés trackback címe:

https://romer.blog.hu/api/trackback/id/tr615986455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása