nyitott színes eleven

Már csak ezen a héten!

2014.08.25. 14:22

figyelem.pngHamarosan öt időszaki kiállításunktól is búcsút veszünk. ezek a tárlatok hetek, hónapok óta díszítették intézményeink falait, termeit. Ne maradj le róluk, augusztus 31-ig, ezekre a programokra várunk még!

1. Az idei, 46. Nemzetközi Művésztelepen záró kiállítása, a Rómer-teremben látható. Idén a magyar alkotók mellett Szlovákiából fogadtak vendégeket.

2. Az Esterházy-palota aulájában helyett kapó szódatörténeti időszaki kiállításon különböző színű, formájú, különleges szódásüvegek, illetve a szikvízgyártás eszközei láthatóak, és egy régi, de napjainkban újjáéledő ipar tárgyi emlékei elevenednek meg.

3. A Múzeumok Éjszakáján, június 21-én nyílt meg Olgyai Viktor és tanítványainak grafikai kiállítása a Napóleon Házban. A tárlat lehetőséget nyújt a látogatók számára, hogy megismerkedjenek a különböző grafikai technikákkal, és egyben képet alkossanak a magyar művészi grafika kialakulásáról és annak magas színvonaláról. Ez a tárlat is augusztus 31-én záródik.

4. Csakúgy, mint a Csikóca Művészeti Műhely és Kiállítót térben a „Terülj, terülj asztalkám” című kiállítás, melyen egyedi tervezésű csomagolóanyagokat, dobozokat, plakátokat láthatnak az érdeklődők.

5. Végezetül pedig ajánlom figyelmetekbe, a Mucha és társai - Szecessziós plakátok a Magyar Képzőművészeti Egyetem Művészeti Gyűjteményéből címet viselő kiállítást, ahol a XIX. század végén és a XX. század első évtizedében alkotó legkiválóbb mesterek munkáit találhatjuk meg.

aug31.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://romer.blog.hu/api/trackback/id/tr156633751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása